TANDA-TANDA CINTA YANG SUDAH ATAU HAMPIR PUDAR~

Posted by Smat Goal Ent 2:40 AM, under ,, | No comments




Taip sms pun pendek2 jer..
Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!
Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” ja..?!!
Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati..
Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus..
Apa kita buat dah tak betul dimata dia..
Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita..
Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..
Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah .taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang..
Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas...

cc : Ade jugak kene pukul laju2 nie kang

0 comments:

Post a Comment


Tags

Blog Archive

Blog Archive